Utilfreds med din krop? 3 ting, du som kvinde kan gøre, der kan styrke din selvtillid

Smuk kvinde i pelsjakke
Utilfreds med din krop? 3 ting, du som kvinde kan gøre, der kan styrke din selvtillid
Henrik Andersen
-
17/03/2023
-

I det moderne samfund handler det altid om at fremstå så perfekt som muligt: Det perfekte liv, det perfekte tøj, den perfekte krop. Men når man sammenligner sig selv med andre, er man hurtig til at finde fejl på sig selv, og det tærer på ens selvtillid.

For nogle handler det om at elske sin krop, mens det kan være lidt mere udfordrende for andre. Her er ihvert fald tre ting, man kan gøre, for at give sin kropsselvtillid et boost.

Brystforstørrende operation

Der kan være flere årsager til, at nogle ikke er tilfredse med deres bryster. De kan have den forkerte form eller være for små eller uens.

Heldigvis er der mulighed for at få brysterne opereret, så de passer lige efter ens eget billede. Det er dog en stor beslutning og derfor vigtigt, at man sætter sig ind i processen og de forskellige muligheder for implantater.

Et populært implantat er eksempelvis Motiva Ergonomix2, der er designet, så de er så naturlige som muligt, og de vil derfor også give brysterne et mere naturligt look sammenlignet med andre implantater.

Vælg tøj, der fremhæver dine bedste features

En anden årsag til, at man ikke er tilfreds med sin krop, er fordi man klæder sig i det forkerte tøj. Hvis tøjet har en forkert pasform eller udskæring i forhold til ens kropstype, vil tøjet fremhæve steder på ens krop i et knap så flatterende lys.

Derfor er det vigtigt, at man finder tøj i den rigtige størrelse og den rigtige form. Man kan også bruge tøjet til at fremhæve bstemte steder af ens krop. Men ens tøjstil kan også have indflydelse på, hvordan man ser sig selv, ligesom det har indfyldese på andres opfattelse af en. Klæd dig i det, du føler dig flot i – det vil styrke din selvtillid.

Pels er ultimativ forkælelse

Når man trænger til noget selvkærlighed, er der ikke noget, der er bedre end at indhylde sig i en tyk og vamset pels. Men en pels er også lidt et statussymbol, for mange folk forbinder pelsen med rige.

Derfor er det også et fedt fashion statement at flashe en pelsjakke i byen, for ikke alene vil den holde dig varm, den signalerer også til andre, at du enten er eftertragtet, eller har masser af penge.

Og det kan give et kæmpe boost i selvtilliden – især fordi en flot pelsjakke ikke engang behøver at koste en formue, og man kommer automatisk til at ligne million.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!